Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tisdag.

Oj så fort dagarna går och vilket tråkigt väder det är direkt när man är tillbaka på jobbet. Idag har det åskat och blixtrat i omlopp och jag gillar det inte. Jag mår ofta extremt illa vid åskvänder så därmed kände jag mig inte så åt saken. Jag är lite rädd för för just oväder och vill ogärna vara ute i åskväder. Det är intressant hur såna saker bekommer vissa och andra inte?

Hur som helst dagen gick fort, jag har hunnit med att bli svettig över att jag inte står med som anställd när jag kollade i Heroma. Det står att min anställning gick ut i fredags! Jag är jätteoroad och lär ju prata med någon av rektorerna imorgon, sånt här är ju skrämmande även om problemet säkert löser sig.

Hunnit med att se The fosters och Switched at birth med. Underbara serier!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa