Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Williams första dag i fyran.

Så vips hade jag så ett mellanstadiebarn! Hur märkligt är inte det? Tiden går verkligen snabbt.

Min dag har bestått av föreläsning och extremt magont. Har googlat och det låter som IBS, jag ska ringa VCT imorgon.

Kom hem och hade fått brev ifrån radiotjänst att jag inte skulle betalt en faktura, kollade genast på banken och fakturan var betald. Ringde dem på Radiotjänst och blir utskälld av en översittare till karl! Han var hånfull och höll på och skällde på mig när jag bara berättade att fakturan visst var betalad. Jag blev så upprörd att jag sa hej då och ringde igen, fick då tala med en trevlig kvinna.
Men den där karl fick mig att fundera på att sälja tvn så jag slipper betala avgift. Vilken idiot! Så himla oprofessionellt att skälla så där. Kändes som jag tappade allt just då! Så imorgon ska jag ringa VCT, banken för att då ett transaktionslöpnummer samt ringa lönekontoret för att kolla hur det blir med lön för mig när jag är borttappad i heroma. Förutom de ska jag planera tre dagars arbete med eleverna. Känns som dagen kommer vara fulltankad.

Just ja, hunnit med att se True blood och Under the dome. Nu blir det sängen.

 

IMG_1910.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.