När allt det du ser är ätbart.

Nu ska jag och William avnjuta en kväll i soffan med Rio 2 som jag fått via Loppi blogbag. Till det har jag köpt liten påse chips och en liten påse med ostbollar till William. Själv ska jag äta mitt helggodis naturgodis.

Middagen blev ugnspannkaka till William, förstår inte varför mina ugnspannkakor aldrig får färg?! Och kvarg och finn crips till mig.

Hoppas ni får en underbar kväll!

001

Min middag.

 

003

 

Williams middag.

002Vårt mys!

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “När allt det du ser är ätbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: