Hela veckan har jag stått stilla och känt mig deppad, så när jag vägde mig nu på morgonen efter att ha ätit naturgodis igår och druckit kaffe räknade jag inte med något mirakel direkt. Men gissa glädjen när jag gått ner ett kilo till! Det betyder att det återstår 3 kilon tills jag nått målet som jag satt upp inför Williams födelsedag. Jag hoppas på att kunna ta det målet, så nu blev jag sporrad för fler kilon. Jag längtar tills det känns på byxorna lite mera. Men fler kilon ska bort denna gång, så jag kommer inte ge mig. Nu vill jag ner, jag vill kunna titta mig i spegeln och känna att jag trivs med mig själv. Men delmål ett det är alltså tre kilo bort! Jag ska dit!

Nu ska jag plocka ut sonen en sväng, han är piggare idag och jag tror att bästa medicinen i sjukdom är att luftas ute en stund.

IMG_1575

 


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: