Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Torsdag.

Vaknade till idag och tänkte hur vill jag leva? Och vad vill jag göra? Jag har känt mig så trött, irriterad och allmänt utanför mig själv i flera veckor nu. Det dalar och mitt tålamod och jag vet inte vad jag vill? Så idag tänkte jag vad är det jag känner och varför? Så jag tänkte idag ska jag vara positiv, idag ska jag försöka vara mig själv igen utan att känna mig negativ. Jag valde därför att försöka se saker ut ett bra perspektiv och inte med glasögon av negativt. Och dagen har känts bra! Jag tog en promenad med Björn i Kniva och det var trevligt, William sålde jultidningar. Det var en trevlig dag helt enkelt, men nu ska jag gå och lägga mig.

 

007

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d