Fredag och att lägga till namn.

Fredagar är grymt! Började dagen med att jobba och eftersom fredagar är min tidiga dag så begav jag mig hemåt. Tog bussen hela vägen hem och lämnade in arbetsdatorn innan jag drog tillbaka mot stan och skatteverket. Jag klev in i deras lokaler med ett enda mål, det gick riktigt bra. Ett tag nu har jag velat lägga till namn i mitt namn. Jag har velat ha namn i mitt namn som känns rätt. Det las således till två namn och den presenterar jag när jag fått tillbaka pappren på namnbyte från skatteverket. Men det är alltså inlämnat. Det som händer nu är väl att jag ska vänta in brev ifrån polisen som förmodligen vill att jag ska förnya mitt körkort men det gör mig inget, jag ser så nervös ut på körkortet jag har nu så det blir skönt med lite nytt.

Annars åkte jag hem och städade, Lisa ringde och vi sågs på stan. Jag åt en pizza och fick genast ångest. Detta trots att jag låg på över 1000 kalorier under igår, jag mådde skit och jag och Lisa tog en promenad som förbrända över 200 kalorier så det kändes bättre för mitt samvete. Läxa av detta? Ät inget skit för då kommer ångesten krypande, det är inte värt den saken.

Annars hade jag ont i nacka och huvud tidigare idag, jag tänkte smörja nacken innan jag somnar för att se om den kopplar av lite. Fast egentligen kanske jag borde satsa på värmekudden när jag tänker på det.
Det blir i alla fall sängen strax är så sjukttrött så behöver det.

Just ja, denna blomma köpte jag på Blomsterriket idag. Fin va?

IMG_2044.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Fredag och att lägga till namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: