Hälsa & motion En skön Power Walk.
Hälsa & motion

En skön Power Walk.

Lisa smsade mig och undrade om jag ville med ut, självklart ville jag de så nu har jag varit ute och gått i en timme och en minut! Känns grymt skönt! Blev en bra strecka och jag känner mig glad! Nu kan dagen bara fortgå utan problem!

IMG_2046.PNG

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: