Nästan överallt finns det något att fotografera. Jag tar alltid med mig systemkameran om jag ska någonstans då min upplevelse är att det alltid finns något att fotografera, det kan vara Williams glada skratt eller en fin fågel som svävar ovanför mig på ett vackert sätt som får hela mig att rysa och vilja visa världen, något jag sett genom mina ögon. Kameran är mitt verktyg min vän som hjälper mig skapa minnen. Har jag inte systemkameran med mig så blir det istället foton med min telefon och de bilderna blir också bra. Nu förtiden har allt fler tillgång till en kamera med tanke på att alla mobiler har en inbyggd kamera som är tillräckligt bra att ta fina fotografier med.

Finaste foton på Canvastavlor

Att framkalla egna foton till Canvastavlor speciellt vissa foton som verkligen sticker ut, de foton som man älskar något mera. De foton som man vill visa upp, de foton som man verkligen känner något extra för. Kanske är det minnet när bilden togs, hur kände jag mig då? Kanske är det något som fångades just då och känslan av hur man riktigt känner en varm glädje inom sig som man vill visa världen, och uppleva varje dag? Sådana gånger behöver foton något mer än bara hamna på datorns hårddisk eller som en backup. Såna gånger väljer jag att göra något åt bilden, där är canvastavlor ett perfekt sätt att föreviga ett foto. Du får ut bilden, får den i proportioner du vill ha, du förevigar en bild som du senare kan visa för vänner, släkt, bekanta. En bild som syns, som ger liv åt ditt rum. Bilden du tog, och bilden du vill visa kommer ses av dig varje dag och kanske av ännu flera. Foton är till för att synas, för visst är det så, att när man besöker ett hem med foton tagna av den som bor där blir man extra varm i hjärtat? Det symboliserar kärlek, kärleken att trycka upp sitt liv och visa den på väggen genom bland annat canvastavlor är verkligen personligt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: