Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Spådom.

Tror du på spådom? Tror du att det finns liv efter döden? Jag är lite nyfiken i sånt där ibland, en del av mig är kritiker medan den andra nog tror lite grann på saken? Rent spontant så tänker att vissa spådomar som folk fått höra ändå slagit in. Vad beror sånt på? Jag har under många år varit lite sugen på att gå till en spågumma och få höra lite, mest för att se om saker och ting stämmer. Vem vet vad de skulle berätta och tänk va kul om det faktiskt skulle stämma? När jag var 17 år så hade jag och en vän en period när vi ofta körde anden i glaset. Det var roligt tills vi kände att det började spåra ur, glaset välte och samtidigt så hördes det ljud från köket. Vi avslutade saken, de som var märkligt var att jag frågade om jag skulle få barn och glaset gick till, JA och POJKE. Om det var slumpen eller inte vet jag inte? Kanske, kanske inte men visst är det ändå lite spännande? Om man skulle gå och bli spådd vill man ju i alla fall ha roliga svar och oväntade. Tänk va spännande egentligen och hur förvånad man skulle bli om saker stämde.

2 Comments

  1. Jag tror att det finns människor som har gåvor och som är mer mottagliga än andra, samtidigt så tror jag att det finns ofantligt mycket lurendrejeri i den branschen så man får vara försiktig.
    Livet efter döden ser jag i det närmaste som en sanning. Jag tänker mig att det ett ”ställe” där alla själar samlas efter döden, där varken smärta eller sorg finns. Och där de döda vakar över oss levande, som änglar ungefär. Jag har varit med om ett antal dödsfall i mitt jobb och man känner direkt när själen vandrat vidare, stämningen ändras omedelbart och oftast så fylls rummet med ett lugn, en frid som är svår att förklara. Vi öppnar alltid fönstret hos den döde så att själen kan vandra vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: