My little pony Ett paket som väntade på mig.
My little pony

Ett paket som väntade på mig.

Fick dessa fina My little pony-kort från Åsa! Gud så glad jag blev! Jag är ju en samlare på dessa fina hästar!

Fick även ett väldigt roligt vykort som jag självklart även fotograferade! Tack!!!

IMG_2056.JPG

5 Comments

    1. Me & My 5 Baby Dolls & Gravid / Me & My Baby Dolls – Hehe ingen fara. Åh så roligt! Jag samlar på My little pony, allt från 80-talets G1. Blir helt överlycklig när jag hittar något med dessa härliga ponnys och detta paket kändes helt UNDERBART! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: