Dark Mode Off / On
Kläder

House of lola favoriter.

Hittat ett par personliga House of lola favoriter jag är sugen på, kommer inte kunna köpa alla, men det är några jag vill ha. Jag älskar deras kläder, och de gör sig inte rättvisa på bild. Gillar man homepartys måste man se deras kläder! Själv är jag fast sedan 2010 när jag hade party för första gången. På måndag klockan 18:00 har jag party igen, och priserna blir bättre när man är på partys. Här är mina favoriter. Wrinkle leggings och Just a singlet linne köpte jag för ett år sedan och ÄLSKAR dem, jag måste ha flera. Men det blir svårt att välja denna gång, är så förtjust i samtliga av dessa plaggen!

Namnlöst-1

1. Dolly blouse, 2. Mössa Cap Fairy, 3. Diamond pants, 4. Chic pants, 5. Wrinkle leggings loveopard , 6. Wrinkle leggings black.

Namnlöst-1

1. Just a singlet – Linne. 2. Enter top, 3. Hotnight jacket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.