fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Shoppat.

IMG_2103.JPG

IMG_2104.JPG

IMG_2111.JPG

 

Jag, Björn och William åkte ner på stan. William behövde nya byxor och dessa hittade vi rabatterade på Kapphal. William hämtade ut en födelsedagspresent från BR. Vi åkte sedan till maxi och sprang in på Siba ihop där jag köpte en kamera till Playstation 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: