IMG_2115.JPG

Gick ner på stan och lämnade tillbaka en bok på stadsbiblioteket.
Sedan träffade jag Lisa och vi gick till Åhléns och åt en varsin ostfralla med vatten. Vattnet var snordyrt! Tror det var fjortonspänn för vanligt kranvatten! Fick mig en chock!

Vi satt ute i solen som värmde och åt och skrattade, kikade på stan och så köpte jag för första gången på evigheter på H&M var nog säkert två år sedan? Köpte en Babylips för 39,50:-, två par vantar för 59,90. Och sedan ett par helt underbara pyjamasbyxor med små pudlar på! Fick bara lov att köpa dem för 149:-.

IMG_2117.JPG

 

Efter stan drog vi hem till Lisa så jag myste en stund med Cubus.
Nu väntar jag på brorsan som kommer om en stund.

 

IMG_2116.JPG

6 kommentarer

  1. Fina inköp. Pyjamasar kan jag köpa hur många som helst av, så skönt och jag tröttnar lätt så då måste jag ha nya. De där var ju jättesöta, ,måste nog spana på dem till veckan. 😉
    Babylips är super tycker jag! Tummen upp!

    1. Jullan – Tack 😀 . Jag älskar Pyjamas, hehe är ju lite kul det där för folk är lite i två läger upplever jag. Antingen gillar man pyjamas eller så ratar man saken totalt :).

    1. Nett – Ja inte sant?! Jag kände att jag reagerade, haha först tänkte jag om det var snål-verner som slog igenom. Men sen så reagerade min vän på samma sak så båda var ganska chockade över priset, FÖR kranvatten! 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: