Denna vecka har varit intensiv. Jag har som ni märkt inte skrivit överdrivet mycket här, det beror på att jag oturligt nog fick migrän i onsdags och låg däckad hela dagen. Kräktes vid flertal tillfällen och kände mig döende. Jag fick helt enkelt sjukanmäla mig från jobbet för det var inte helt läge att gå till jobbet med den huvudvärken. På torsdagen jobbade jag till 16:00, och stressade sedan hem för att ha Partylite här hemma. Köpte en jättefin Jungfru Maria-ljushållare som ni får se när den kommer, blev även ett ljus som luktar marshmellow som jag köpte förra året och blev helt förälskad i. Eldade det vi flertal tillfällen och det luktade godis i hela hemmet, var en sorg när ljuset brunnit klart sen.
Igår hade jag tänkt blogga, men orkade inte. Var trött och seg och umgicks med William istället, viktigare dessutom!

Eftersom William hade antingen för korta byxor eller hål på knäna på samtliga passade jag på att köpa två par nya byxor åt honom. Han vägrar jeans och ska ha mjukisar så då är väl det helt okej då. Jag sålde sedan flera av Williams plagg till grannen, kändes jättebra. Jag gillar inte att slänga fina kläder när man istället kan låta någon annan ta över.

Jag såg på lite serier igår kväll, båda avsnitten av Dallas (2012) och blev förvånad över slutet, men man ska ju inte säga förmycket! Sedan såg jag Saving Hope, och just nu hoppas jag ju på att Alex ska vakna. Problemet är ju att jag vill ha henne med båda karlarna, och nu är det ett avsnitt kvar så hon lär ju välja. Tror att jag mest gillar Joel på grund av att han är snygg! Jag älskar honom i The Vampire diaries och The Originals med. Svårt sånt där, man kan ju gärna falla för par i serier tack vare hur man reagerar på utseendet ena karl! Hehe! Jaja.
Dagens glädjerus var när jag innan min morgonpromenad i morse upptäckte att jag gått ner -10 kilo sedan jag började för 5 veckor sedan. Känner mig så jävlanöjd! Nu ska jag ta bort 4 kilo till, sen ska jag försöka vara nöjd och tänka att denna vikt är okej.

007

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: