Beställt nytt körkort.

Då har jag varit och fotat mig för nytt körkort idag då. Det ska bli riktigt spännande att få det nya, har även betalt allt så det blir bara att vänta in och se när det blir klart. Blev nöjd med bilden också, smart med såna där fotoautomater som man bara ställer sig i så fotar den och så får man välja själv. Jag hoppas det ska få fort, fick ju namnändringen rätt snabbt i alla fall.

När jag var på väg mot bussen såg jag brorsan som hängde på torget, jag övertalade honom att byta bank så vi gick till Länsförsäkringar för att genomföra saken.

Jag åkte sedan hem. Har kollat på nya säsonger av Once upon a time, Revenge, Resurrection, Witches of east end och njutit till FULLO! Älskar den här årstiden på de viset, massor med serier som startar igen.

Lagade spagetti och köttfärssås till middag. Jag åt så klart ingen spagetti, men resten tog sedan en promenad till Ica och hämtade ut min Glossybox, gick hem och kollade på ett avsnitt av serien Homeland för första gången. Helt okej faktiskt, jag och Björn såg nämligen ut säsong 2 av Orange is the new black igår.

Förutom de har jag planerat jobbet också, ny arbetsvecka börjar för mig imorgon. Dagen kommer avslutas med en föreläsning. Nu blir det sängen!

033

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Beställt nytt körkort.

 • 30 september, 2014 at 09:31
  Permalink

  Har också LF och är hyfsat nöjd med dem 🙂 Hoppas ni blir det ni med!

  Reply
  • 30 september, 2014 at 21:07
   Permalink

   Camilla – Jag har haft dem i snart ett år 🙂 . Är brorsan som ska gå över på dem ;).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: