Jag låg kvar i sängen i morse, jag orkade inte kliva upp så kände att jag lika gärna kunde ligga där. Kom på att mitt hår nog behövde en honungstvätt igen. Det var längesen nu, eftersom jag inte använder shampoo så använder jag istället balsam och inpackningar som är godkända No-poo/balsammetoden-produkter samt ibland lite naturliga former av inpackningar. Honung fungerar hittils bäst för mig, det lukar även sjuktgott efteråt. Lite vatten, en matsked honung och vips känns det som håret fått sig en lite uppiggande känsla. Tanken är att köpa produkter från jordklok för håret också, men eftersom jag fortfarande har en del balsam kvar (godkänd sort) så använder jag klart den först.

003

Dagens frukost har jag också hunnit med, det blev Tassimo latte, ett glas äppeljuice. Två stycken finn-crisp med ost och en tallrik kvarg med hallon och linfrön.
Nu ska jag strax duscha, borde försöka ta mig ut en sväng också. Det känns som lite syre inte skulle sitta fel, tvätta ska jag göra också och jobba lite. Tänkte kika igenom veckans planering.

001

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: