Kom ner på stan idag och passade på att utnyttja mitt presentkort på Stadium som jag vunnit. Fyndade rejäla vinterkläder för vinterns rastvakter jag kommer ha. Ett par riktigt varma och sköna skor, barnmodell för ordinarie pris 499:-, ett par täckbyxor för 349:-, ett par Everest vantar för 199:-. Då det var 20% på allt på Stadium blev det mycket billigare än jag räknat med och jag blev helnöjd! Nu ska jag nog slippa frysa i vinter!

IMG_2419.JPG

IMG_2421.JPG

IMG_2420.JPG


2 kommentarer

  1. Vad roligt! Ett par sånna stövlar fast vita fyndade jag med på barnavdelningen. Och som bonus hade jag ett 20% sms på ett köp! Lite vardagslycka i sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: