IMG_2430.JPG

Ikväll får vi gäster hit, några öl och kanske utgång. Jag funderar på att skippa det senare, jag är ju ingen krogmänniska. Jag vet att jag inte tillhör utegänget och det där med att umgås på barer är liksom inte min grej. Att hänga på dansklubb är ännu värre. Högmusik, skrikiga människor och massa dans. Inte min grej alls, jag skulle inte kalla mig för speciellt rolig i dem bemärkelsen. Jag lyckas ofta bli irriterad och längta hem, klockan tolv vill jag sova.

Många skulle kalla det ålder, fast jag har varit lika så länge jag kan minnas. Att sova, det är fantastiskt, att vara irriterad på högmusik är inte lika fantastiskt. Att dricka några öl är gott, att gå på krogen och betala skjortan för öl är inte gott.
Att umgås med människor hemma är kul, att umgås på krogen är inte lika roligt.

Nu blir det att göra något annat en stund. William har varit med grannen hela helgen och idag drar William till sin farfar.

 

IMG_2423.JPG

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: