IMG_2432.JPG

 

 

Jag hade en toppen kväll igår. Vi hade gott att äta, lite spel, och musikquiz. Det pratades och var trevlig stämning, idag mådde jag dock skit så har lagat i sängen hela dagen och lyckades ta mig ut med Björn och köpa pizza. Vilket kändes som den största grejen under hela dagen. Att vara bakis, det är en anledning till att jag sällan dricker för jag står inte ut med illamåendet man får uppleva dagen efter.

 

IMG_2434.JPG

Nu återstår det lite planering denna dag, imorgon försvinner större delen av min planeringsmåndag till att vara på jobbet. Men sånt är livet, William och jag ska ha en liten mysstund ihop innan han ska sova bara.

IMG_2437.JPG


2 kommentarer

  1. Roligt med en lyckad kväll! Men håller med om det där att vara bakis, det vill jag helst undvika. Känns som ett sånt slöseri att ligga en dag och må dåligt :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: