Att få saker – Tunika.

Min fina granne Jennie knackade nyss på dörren och frågade om jag ville ha en oanvänd tunika av henne som hon inte visste när hon skulle använda.
Den är hur söt som helst, så jag ville ju självklart ha den. Jag måste bara säga det, mina grannar är de absolut bästa!
Storlek 36, och jag tänkte att denna kan jag absolut inte ha. Men det kunde jag, min hjärna har inte förstått att min kropp dumpat 11 kilon och tyvärr står jag stilla där.

IMG_2505.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: