Att få saker – Gjutjärn.

Mamma, min syster och mammas man kom förbi utanför här en snabbis. De hade varit till min bror en snabbis och kom förbi för att ge mig två stycken jättefina gjutjärnsstekpannor. Eftersom jag plastbantat köket under detta år och istället använder trä, järn och andra naturliga redskap för köket. Hur underbart var det inte att få dessa fina?! Helt perfekt!

IMG_2506.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Att få saker – Gjutjärn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: