Hemma hos mig Välkommen hem!
Hemma hos mig

Välkommen hem!

Vilken lättnad när polisen ringde igår och berättade att de hittar mina nycklar! Tappade dem på bussen för tre veckor sedan och ångesten var enorm. Brorsan nyckel var på samma knippa och kul när man slarvar bort två nycklar till hemmet! Hade panik! Igår fick jag ett samtal om att de var upphittade! Vilken glädje! Nu är hon hemma igen Muminmamman! Är sjuktglad över att se henne igen och brorsans nyckel fick flytta ifrån knippan!

IMG_2550.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: