IMG_2540.JPG

Redan när jag för första gången såg serien The secret life of the american teenager blev jag tagen av Shailene Woodley. Kanske är de det att hon spelar så otroligt bra trots att hon är så ung, att hon har en talang som fångade mig redan där och då. Hon känns så himla äkta, när jag dessutom läst olika intervjuer med henne slår det mig hur hon skiljer sig från andra kändisar. Hon verkar så naturligt, tänker på naturen och verkar uppskatta livet. Hon är dessutom otroligt vacker tycker jag. Precis som Holly Marie Combs är hon en favorit som jag mer eller mindre vill se massor av. Divergent såg vi för en månad sedan och jag föll hårt för filmen, bestämde mig för att denna ska jag köpa ganska omgående och ser framemot nästa film.
Men nu då, Förr eller senare exploderar jag. Jag läste boken i somras och jag såg trailern för filmen innan det. Jag vet ju vad som kommer hända men eftersom boken är så otroligt fin tror jag på filmen med. Jag har inte hunnit med att se den ännu men ska, filmen är garanterat en snyftare Hazel Grace som Shailene spelar i filmen, har cancer och ska dö. Det vet man redan från början, men boken är så fin. Det ska bli grymt att se filmen och det ska jag försöka göra till helgen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: