Inlägget är ett samarbete.

Värk i olika delar av kroppen, skador man lätt drar på sig utan att egentligen kanske tänkt på orsaken. Känner ni igen er? Jag har ju en tendens att skada mig lite titt som tätt, eller råka på något vis göra illa mig omedvetet. Det finns bra skydd för olyckor till träning har jag sett, bland annat finns det ryggstöd och knäskydd. På Vulkanskydd kan du köpa diverse olika skydd för träningsrelaterade saker till bra priser. Jag tror på sånt här och att vi ibland är lite dåliga på att använda saker som faktiskt är bra för oss. För hur kul är det med skador? Sidan har en uppsjö med träningsskydd och jag kände mig direkt dragen till ryggskyddet eftersom jag inser att jag gärna sliter en del på just ryggen och ländryggspartiet i synnerhet. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men jag har ändå råkat få ryggskott vid flertal tillfällen i livet och det är inte något att leka med. Dessa skydd gjorde mig nyfiken, har ni använt sådana skydd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: