Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Pyssel för jorden.

IMG_2546.JPG

IMG_2548.JPG

Är med i en Facebookgrupp för lärare i 1-3, den har massor med olika tips och ideér och då eleverna just nu jobbar med rymden kändes det helt i tiden att göra denna. Hur enkel som helst, det som behövs är. 1 flörtkula, 1 träkula, 1 piprensare, 1 tändsticka, en liten platta och en kula för stöd. Vi använde oss av färgpennor och målade, vanligt vitt lim och sedan en limpistol till ”foten”. Eleverna är jättenöjda med jorden och lilla månen. Visst är de fina? Och så enkelt!

 

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.