Inlägget är ett samarbete.

Brukar ni lägga ansiktsmask? Jag har gjort sånt sedan jag var fjorton eller femton år. Tycker det är sjuktskönt när man lägger på en mask i ansiktet och riktigt känner hur det blir rent i ansiktet. På ansiktsmaskbutiken finns det flera olika ansiktsmasker till bra priser och annat kul för huden att använda i hemmet. Det finns bland annat speciella produkter för personer som har påsar under ögonen och sånt är ju perfekt när man varit trött och behöver något återfuktande för ögonen. Jag har nog testat det mesta när det kommer till hudvård och älskar bra produkter till bra priser. Jag tror vi ska ta hand om vår hud och tror att bra produkter är något vi ska unna oss. En ansiktsmask är en perfekt sak att vardagslyxa med och jag tycker absolut att ni ska kika in på den här butiken och se om det är något ni vill köpa. Priserna är ju helt perfekta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.