Frukost en dag i november.

001

Tog en frulle med William i morse. Han åt detta och jag åt, min vanliga frukost med finn-crisp och ost. Tog även en Tassimo latte. Efter frukosten gick William till sin kompis och jag passade på att göra mig i ordning för dagen. Nu är William på väg till Leksand och Hockey. Själv tänkte jag kika på lite serier, har inga större planer än att bara softa denna lördag. Jag tror det behövs ibland.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: