House of lola.

Som ni vet älskar jag House of lolaDet finns inga kläder som är så bra och härliga som deras och efter 5 år med kläderna så kan jag påstå att jag vet vad jag talar om. Jag gjorde en beställning i onsdag och fick mitt plagg idag, samt en väska och ett badlakan. HUR fint som helst, väskan och badlakanet ingick i beställningen och jag har inte betalt för dessa. Här får ni se allt.

IMG_2591.JPG

IMG_2592.JPG

IMG_2593.JPG

 

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: