Middag – Kyckling.

IMG_2613.JPG

Lagade kyckling till middag.

Valfri mängd kycklingfilé.
1 paket ekologisk grädde (jag tog Arlas)
1 burk ekologisk cremé freiché
1 påse cashewnötter (tål dem av någon skum anledning)
Dragon, salt och peppar.
1 kycklingbuljontärning
1 grönsaksbuljontärning

Stek kycklingfilérna, när de är färdiga så blandar jag ihop det övriga och serverar med ris.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Middag – Kyckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: