Författarens egna ord. Tidning – Nära barn.
Författarens egna ord.

Tidning – Nära barn.

IMG_2641.JPG

Insåg att bilden kanske inte blev den bästa, men det bjuder jag på. Idag fick jag hem tidningen Nära barn som jag varit sugen på att läsa ett tag. Denna tidning skiljer sig mot andra föräldratidningar eftersom den har barnet i fokus, men skildrar även annat spännande i sina artiklar. Att tidningen dessutom är helt ekologiskt är underbart. Något som jag dessutom blev extra peppad över var att för första gången någonsin se en MAN på omslaget till en föräldratidning. Så unikt och så underbart härligt! Om du känner dig intresserad av att läsa denna tidning tycker jag du ska kika in på Nära barns hemsida.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: