LOPPIblogbag.

IMG_2647.JPG

 

Gjorde en typiskt HUR tänkte jag nu grej för några veckor sedan. Jag läste Loppi blogbag och tänkte KUL och anmälde mig för att sedan läsa ettåringen. Attans också, grejen var den att jag såg tre saker som skulle passa bra. Bamse – Perfekt att ta med till jobbet, salva och plåster. Jag tänkte att jag kommer nog inte med och så gjorde jag det i alla fall. Men inget dumt med det, min granne har en ettåring och jag tänkte att hon blir säkert jätteglad och vill testa och det blev hon. Så gröten, rismums och pipmuggen fick flytta upp i huset kan man säga. Jag är ändå nöjd med bagen för vem behöver inte plåster och salva? Och Bamse går alltid hem, grannen var också nöjd så de produkterna blev inte fy skam. Jättekul att jag fick vara med, och nästa gång måste jag KOLLA lite nogrannare och inte bara titta på de saker jag just nu behövde. Salvan/krämen har William använt och den gillas skarpt. William är alltid torr på vintern så alla krämer är underbara för oss.

LOPPIblogbag innehöll.

Pipmugg från Avent
Gröt från Semper
Bamse
ACO Mini Care
Rismums från Semper
Folksam Barn plåster
Leksaksbil av märket Citroén

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: