Hallå torsdag.

Sista torsdagen i november är nu här då. William har nyss lagt sig och här sitter jag för en stund. Sista arbetsdagen för den här veckan imorgon, efter jobbet imorgon ska jag hämta paket och köpa nya linser samt fixa naglarna. Sen gör jag lite helg. Det känns välförtjänt med helg, på lördag kommer grannarna ner hit och fikar och på söndag klockan 16:00 har William ordnat adventsfika med sin farmor och farfar. Det blir säkert jättebra, vi kommer ägna förmiddagen på lördag åt att baka och ha lite julmys tillsammans. Märkligt att det är första advent på söndag och första december på måndag. Det känns som det här året har gått sjukfort, eller egentligen upplever jag nog alla år så.

Min blogglust är inte på topp, jag har inget att skriva om och då känns det värdelöst att skriva. Den enda handeln just nu är dessutom julklappar som jag har tänkt bli klar med så snabbt som möjligt detta år. Hur ligger ni till med julklapparna?

007

Idag var det så där jättekallt ute och jag bara drömde tillbaka till sommaren!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Hallå torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: