Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Dagens lunch – China thai Falun

IMG_2680.JPG

Dagens lunch idag blev ett spontant besök på China Thai här i stan. Vi följde med Björn till tippen och bilbesiktningen, efteråt skulle han ner på stan för att uträtta lite ärenden så sponant kom vi på att luncha. Jag tog först denna, var svamp i upptäckte jag så fick lite panik men plockade bort dem, sen tog jag en hetare rätt nästa gång. Så himla gott! Jag drack vanligt kranvatten till, William och Björn tog en varsin Loka Citron. Men jag föredrar helt klart kranvatten, så himla gott att dricka!

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa