Fotade lite härliga julbilder idag. Blev även en bild där jag pussade på William, mindes då hur provocerade några människor blev på en bild där William pussade mig på munnen när han var 2,5. Idag skrattar jag åt saken, för jag tänker att det säger mer om dem som blir upprörda än det säger om mig. Jag pussar ofta på William, pussar han på huvudet, han ger mig en puss på munnen. För mig är pussar och kramar inom familjen något helt mysigt och underbart. Jag är inte kramig och pussig med andra, men inom familjen känns det så naturligt en visa min kärlek till dig grej. Jag skiljer även ganska rejält på sånt och annat, det är som folk som blir provocerade av kvinnor som ammar i ett hörn på ett fik. Att se bröstet som något sexuellt är ju bara pinsamt, och lika så att bli upprörd över att man ger sitt barn en puss. Om du nu provoceras av dessa saker säger det mer om dig än om oss som vågar visa kärlek.

023

038

8 kommentarer

  1. Vilken fin bild på er två 🙂 Och ja, jag förstår inte hur folk orkar jaga upp sig över en sån sak som amning. Det mest naturliga i världen! Det är väl bara att inte titta om man av nån anledning inte vill se det?! Kostar ju inget att vrida bort huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: