Första december 2014.

Första december och här sitter jag, det känns helt okej faktiskt. Hade ju julmys igår med fika och trevligheter och idag har jag planerat lite, blir lite mer om en stund.

Räknade arbetsdagarna och nu är det 11 arbetdagar kvar. Woho! Tänk va skönt snart ledigheter och härligheter.

001

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Första december 2014.

  • 1 december, 2014 at 11:19
    Permalink

    Ja, det är verkligen en toppenjul för alla som jobbar! Jag är ju föräldraledig, så för mig spelar det inte så stor roll. Men ser inte fram emot när julen infaller på en lördag 🙁 Men det ska vi inte tänka på nu..nu ska vi njuta av att december är här 😀 Bästa vintermånaden om du frågar mig 😀

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: