I tisdags efter jobbet kom jag hem med rejäl frossa. Jag trodde att lite värmefilt skulle lösa problemet, men jag hade rejält fel. Under tisdagen tog jag tempen som visade feber och min hals försvann rejält. Innan jag visste ordet av så hade jag alltså jordens förkylning, var rejält trött och febrig och kände mig ganska kraftigt dålig. Hade en tanke att kämpa mig igenom jobb dagen efter, vaknade hela natten med en hals som brände och andning som pep. Tog tempen och insåg att något jobb var det inte tal om. Det blev istället att kurera sig i soffan en hel onsdag. Där låg jag, utan röst och varm, hade även kroppsvärk. Jag tänkte ett tag om jag fått influensan men det känns långsökt. Denna sak verkar legat i kroppen idag eftersom jag enda sedan november haft en upp och nergång i förkylning och nu bröt den ut och rejält. Tog nyss tempen och är äntligen efter två dagar feberfri, halsen däremot är inte den bästa och jag hostar typ hela tiden. Men ska till jobbet imorgon, ni vet läraryrket men får ÅNGEST av att vara hemma. Samtidigt hur schysst är man om man smittar ner hela personalstyrkan innan jul? Ska vila rösten hela dagen och imorgon så jobbar jag kort dag, sen hoppas jag att sjukdagarna är slut för resten av detta läsår! Jag ogillar sjukdomar!

013

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: