Inlägget är ett samarbete.

Hur står det till med julklappsköpen för er? Är ni i fas eller känner ni samma stress som jag? I år är det verkligen inte lätt med julklapparna, William är ju äldre och således har han egentligen inga önskemål vilket inte direkt gör saken enkel. Helt plötsligt sitter man i lite panik och tänker. Vad ska jag köpa? Till Björn är jag klar, och det är egentligen bara han jag är i fas med. Jag har fortfarande några till att handla åt. Jag känner ett stort behov av julklappstips och jag hoppas på att hitta något. Vad önskar sig folk? Jag hittade ett par jättesöta tofflor vid namnet slippies boots som kanske skulle varit en kul present till någon. Riktigt gosiga med linfrön så man kan värma upp dem. Eller varför inte ett roligt glas som kyler ölen åt den som gillar sånt? Det är svårt med julklappar, jag vill gärna köpa personliga saker som jag känner symboliserar personen som får den efteråt. Dessutom är man väl rädd för otacksamhet, egentligen är jag nog en tacksam person själv så när jag sett allt gnäll om VM som blir här i stan i vår kan jag inte annat än bli förbannad. Kommunen bjuder på VM-biljett och en mössa och folk är otacksamma, när kommunen ger sina anställda något som jag är ganska säker på kostar mer än vad de fått tidigare år. Jag vet inte, det är tanken som räknas säger folk men samtidigt är det många som blir riktigt sura om de inte får rätt present. Då har jag svårt att se att det var tanken som räknades?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: