Lampor.

Inlägget är ett samarbete.

Jag är sugen på en ny lampa till mitt sovrum. Jag har sedan jag flyttade hemifrån haft en lampa som följt med i varje lägenhet och är nu lite sugen på att kanske köpa en ny taklampa till sovrummet. Jag vill ha något enkelt men ändå snyggt, eftersom jag söker en taklampa kändes det helt rätt att söka på nätet och wow det finns ju mängder av lampor att välja mellan. Jag gillade verkligen lampgallerian som har ett stort utbud. Nu ska jag då bara försöka välja ut en snygg taklampa, och det blir svårt! Så mycket fint och massor jag gillar. Det här kan bli riktigt svårt men något borde jag ju falla lite extra för?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: