William önskade sig McDonalds till lunch, där var det tydligen familjedag. William passade på att måla en snögubbe på kinden efter maten.

IMG_2783.JPG

 

Sen fick alla barn som blev måladen, antingen en Little petshop eller Skylanders. William blev grymt glad över sin Skylandersfigur som han inte hade tidigare. Efteråt stannade han och målade en stund.

IMG_2784.JPG

 

Vi gick till maxi för att inhandla nödvändigheter. Där var Larz-Kristerz och spelade, jag tog ett kort och hörde lite av sången.

IMG_2785.JPG

 

Sen tog jag en bild på Williams snögubbe innan vi gick hemåt igen.

IMG_2786.JPG

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa