Vad jag gjort i ett dygn.

IMG_2910.JPG

Igår bestämde vi oss för att äta lite julmat, så jag åkte hem till Björn där vi såg på tv och åt god mat. Björn lagade i ordning maten och det var sjuktgott! Det var lök i maten så idag och hela natten som jag spenderade hemma hos Björn, har magen varit en ballong och jag har haft rejält ont. Fick även klåda, jag undviker ju lök men ibland så här så tar man saker ändå för att det är så krångligt för andra att greja och dona straffet blir ju då SMÄRTA. Blir väl lika på julafton sen, men efter det ska jag INTE äta lök på ett år igen. Det är inte värt smärtan.

Jag har sovit bra och tänkte gå till Maxi om en stund och köpa lite hårfärg, har en tanke om att fixa håret innan julafton. Men får se kanske blir imorgon istället någon dag är det dags i alla fall.

Vad gör ni idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Vad jag gjort i ett dygn.

 • 22 december, 2014 at 20:35
  Permalink

  Jag har börjat med Probimage och Lindroos Huskfibre.
  Tror nämligen jag har IBS.

  Magen har blivit mycket bättre efter det.
  Innan så kunde magen explodera av grädde , lök mm mm.
  Magen reagerar nu med.. men inte lika illa.

  Kraaam

  Reply
  • 23 december, 2014 at 09:12
   Permalink

   Annika K – Spännande, jag ringde till VCT i somras och frågade om just IBS, jag försöker undvika det mesta sedan dess och mår bättre. Men lök är jag allergisk emot. Jag får utslag och klåda och blir riktigt dålig, så det sätter sig på hela kroppen liksom :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: