Sitter i Björns soffa med min poncho vilket underbart plagg. Det blir julkäk här idag! Så sjuktgott! Det känns bra, är redan gladare och känner hur jag kanske börjar få tillbaka lite energi kanske min negativa period snart försvinner nu?! Hösten och mörkret vi just nu befinner oss i är alldeles för jobbigt för mig. Men det blir bra, tänk snart februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: