Pjuh! Sedan igår har jag hjälpt Camilla med hennes blogg, och hjälpa det var inte det lättaste. Något var knas så när jag äntligen blev klar nyss var en lycka stor här hemma.

Förutom att greja med blogg, har jag varit med Jennie min fina granne på stan och fikat idag. Det var himla trevligt och våra barn umgicks hemma själva. Det är sån där liten stund när man får tid att få lite energi. Efter stan så åkte jag och William hem till Björn som bjöd på middag.

Fick ett brev från Blodcentralen idag som ville ha lite blod av mig, så lämnade mitt nummer så de kan ringa upp imorgon. Får väl boka in en tid då, ska även be dem kontakta Björn så jag och han kan gå samtidigt. Han har aldrig gett blod tidigare, och då är det ju först hälsokontroll som gäller.

Hoppas ni har haft en fin måndag!

024

2 kommentarer

  1. Ja, det är med bloggar är inte alltid så lätt. När jag var yngre orkade jag engagera mig och minns jag byggde ihop en hemsida med massa html-koder. Idag vill jag bara att allt ska funka, har inte tid/energi med strul. Vill trycka på några knappar så ska allt bli som jag vill…men så enkelt är det inte alltid ;/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: