Igår köpte jag denna fina bokhylla som Björn skruvade ihop åt mig idag. Jag älskar den! Skänken skaffade jag i våras, blev dock besviken när jag sett att de hade dörrar inne på lager och väl på Ikea fanns inga och det kommer nya först i februari. Får väl vänta in februari helt enkelt men detta funkar så länge. Tanken är att när dörrarna kommit på plats ska jag ha mina serviser längst upp.

IMG_3009.JPG


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: