Blodgivare, Ge blod.

IMG_3004.JPG

Idag har jag då lämnat blod. Tror det var nionde gången, men är osäker. Björn följde med ner och skrev in sig så nu för han bara vänta på den godkännande kallelsen. Jag fick en värvningsgåva eftersom jag värvade Björn. Tog då två Iittala ljuslyktor, en vanlig blodgivargåva och sedan en värvningsgåva. Eftersom det är december var det även en julklapp vilket var den gröna ljuslyktan. Är så nöjd, blodtappningen gick bra och jag åt efteråt som man ska. Men har varit lite yr idag. Jag har ju lågt blodtryck så beror på den saken.

IMG_3005.JPG

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Blodgivare, Ge blod.

 • 31 december, 2014 at 09:03
  Permalink

  Fina värvningspremier! Har själv funderat på att börja ge blod, men har bara inte kommit till skott. Funderar även på att skriva in mig i Tobias-registret innan jag fyller 40 (sen kostar det pengar).

  Önskar dig och din familj ett gott nytt år, må 2015 bli fantastiskt!

  Reply
  • 31 december, 2014 at 15:25
   Permalink

   Camilla – Visst var de fina 🙂 . Tycker absolut att du ska ge blod, givare behövs :).

   Reply
 • 5 januari, 2015 at 00:34
  Permalink

  Bra att du ger blod, behövs alltid. Jag är också blodgivare men nu var det länge sedan efter graviditet och amning och grejer men jag hoppas komma igång snart nog. 🙂

  Reply
  • 6 januari, 2015 at 21:51
   Permalink

   Jullan – Visst är det bra! Som du säger behövs alltid blod. Du lär säkert märka det extra mycket som sjuksköterska?

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: