Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Elbilar & skoj för barn.

Inlägget är ett samarbete.

Hamnade just på en hemsida där ägarna är ett familjeföretag. Detta var verkligen en heltrevlig sida och jag såg Elbilar för barn och tänkte genast hur glad William blivit som yngre om han upptäckt att han kunde åka en BMW precis som sin pappa, eller en Mercedes Bentley. Det är så roligt att titta på unika hemsidor som säljer spännande saker för barn. För nog finns det väl ändå helt fantastiska saker för leksugna barn. Jag ser en liten som är ute på sommaren åkandes i sin elbil av samma märke som sina föräldrar kör. Förstå lyckan? För bilintresserade barn vill ju ha allt som har med bilar att göra, och tänk dig att vara liten och få meka med bilen precis som mamma eller pappa? Nog är det väl ändå ganska unikt. Hemsidan är dessutom jättetrevlig och priserna ligger i helt okej prisklass. Jag gillar verkligen familjeföretag och tänk dig en elbil barn för de yngre? Vilken lycka och vilken glädje! Jag ser verkligen en liten med lysande ögon när jag tittar på sidan, och hade jag haft ett barn runt treårsåldern hade jag inte tvekat att köpa en elbil. Äger era barn en elbil? Skulle ni kunna tänka er att köpa en?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.