Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Torsdag.

Idag gick dagen fort, trevligt att träffa eleverna efter ett lovet. Efter jobbet åkte jag hemåt med bussen, jag städade inför helgen och gjorde lite småsaker. William kom hem och efter en stund och han spelade tvspel tills Björn kom hit. William och Björn är och kollar på match i Leksand. Jättekul för dem båda, William ska sova hos sin farfar inatt så han slipper gå upp så tidigt imorgon.

Har hämtat lite paket och sålt en bok, det känns som en befrielse att sälja saker. Göra sig av med och inte spara saker längre. Det är bättre att saker går till någon som använder dem istället för att ha dem här liggandes. Jag tänkte skriva mer om det senare, nu ska jag se senaste avsnittet av Revenge. Har hunnit med både Switched at birth och Pretty little liars innan.

007

2 Comments

  1. Jag är tyvärr en hamster och har svårt att släppa saker. Men när jag väl rensar och gör mig av med prylar är det så skönt, en riktig lättnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: