Jag försöker verkligen att välja det nyttigaste och mest näringsrikaste jag kan hitta på marknaden. Jag tror att vi mår som bäst när vi åter naturliga produkter och väljer ekologiskt i allt som går. Jag vill inte utsätta kroppen för de gifter som finns runt oss, och tänker att det är bra att försöka undvika sådant som skadar våra kroppar. Eftersom jag tänker på vad jag stoppar i mig så är det även självklart att jag hela tiden söker efter bra produkter för kroppen och har då ganska nyligen fått höra om chiafrön. Chiafrön hittar du hos Iforma.se. Det jag läst verkar otroligt positivt och bra, vetskapen om att fröna är ekologiska och helt naturliga bra. De innehåller de vitaminer och mineraler vi behöver för att må bra och jag tror vi människor idag är ganska dåliga överlag på att få i oss bra och nyttiga ämnen. Detta tror jag i sin tur leder till trötta vuxna och barn, om man få använder dessa frön så slipper man få i sig vitaminer genom tabletter och det tror jag rent sponant är ganska viktigt. Har ni använt chafrön?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: