Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Tavlor.

Inlägget är ett samarbete.

Jag vill framkalla lite foton igen, jag satte mig således och googlade på canvastavlorDet är ju så fint och enkelt att ha hemma. Dessutom förnyar det hela hemmet och man blir alltid glad av att se ett fotografi, jag har en hemma och den passar så bra in i här hemma. Den bilden är från i somras och varje gång jag ser den tänker jag tillbaka på värmen och glädjen när fotot togs. Nog är det spännande med foton? Jag gillar canvastavlor också för de är stora och fina och passar in i varje hem. Det är en helt enkel och fin detalj. Canvasframkallning.se erbjuder bra priser och har jobbat med tavlorna under lång tid, sådant gillas. Äger ni Canvastavlor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.