IMG_3099.JPG
Beställde två stycken böcker innan nyår. Jag har ju siktet inställt på Doulautbildningen till hösten och då är det lika bra att ladda på med litteratur. Dessutom gillar jag böcker och att läsa så det var bara roligt att köpa dessa två. Den ena är Att föda av Gudrun Abascal och den andra heter Kejsarsnitt och är skriven av Maria Engström. Ser framemot att lägga mig och läsa dessa två, det ska bli jättespännane och roligt.

 


4 kommentarer

    1. Camilla – Härligt, jag älskar litteratur. Det är något speciellt med böcker och nu när jag bestämt mig för att utbilda mig till doula är det extra kul att läsa om sådant jag lite brinner för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: