Migrän & spänningshuvudvärk Vetekudden – Min bäste vän.
Migrän & spänningshuvudvärk

Vetekudden – Min bäste vän.

I alla fall just nu. Det stramar från nacken och upp mot huvudet. Vilket skapade spänningshuvudvärk idag på jobbet, på något vis har jag fått någon försvarsgrej som gör att jag oftast fixar smärtan. Så väl hemma idag la jag vetekudden över axlarna och har låtit nackpartiet få värme sedan jag kom hem idag. Det känns inte längre något i huvudet även om smärtan fortfarande sitter i nacken. Så himla drygt! Jag ska försöka att inte klaga, men man blir lite smått tokig när det är ett tryck på ett ställe så där.

Denna dag gick jättefort så de kändes bra, nu är det tre lediga dagar som återstår innan det är ny arbetsvecka igen. Jag väntar på att en tjej ska komma hit och köpa en bok jag ska sälja. Men det känns ibland som att folk inte borde säga tider… Personen kommer vara här halv två och ja klockan är nu över två. Det är inte jättekul när folk inte passar tiden eftersom jag gärna vill kunna göra andra planer idag. William behöver nya skridskor så vi ska förmodligen ner och kolla på några sådana åt William.

Vad gör ni denna härliga fredag?

IMG_3093.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: